h

Actie

30 januari 2018

Zaterdag 17 februari staat de SP in het centrum van Oosterhout.

Zaterdag 17 februari gaan we de Oosterhouters vertellen dat de SP er nog steeds toe doet … nu en in de toekomst! We staan aan de oostelijke zijde van het nieuwe Arendshof, bij de ingang van la Place. Zo vlak voor de gemeenteraad verkiezingen vinden we het belangrijk om ons gezicht op een positieve manier aan het winkelend publiek te tonen. Tussen 2 en 5 uur ‘s middags zal het natuurlijk ook gaan over het recente verleden en hoe wij daar op een waardige wijze mee om gaan.

Lees verder
30 januari 2018

Poortactie Wava/GO

Op vrijdag 16 februari houden we een poortactie bij sociale werkvoorziening Wava/GO aan de Esdoornlaan/ Wilhelminakanaal Noord.

Lees verder
11 september 2012

CAMPAGNE ACTIVITEITEN

Op zaterdag 8 september stonden we in het kader van de verkiezingscampagne met een stand op onze vertrouwde locatie in Arendshof.

Lees verder
3 september 2012

CAMPAGNE 12 SEPTEMBER

De verkiezingscampagne is in volle gang. Afgelopen zaterdag hebben we met een aantal mensen geflyerd bij diverse winkelcentra. De reacties waren overwegend positief en de flyers en onze populaire sponsjes vonden gretig aftrek.

Lees verder
9 mei 2012

1 mei 2012 SP Oosterhout zet jongeren in het zonnetje

In veel landen op de wereld wordt op 1 mei veel verschillende manieren invulling gegeven aan de viering van de Dag van de Arbeid. Demonstraties voor rechtvaardig loon en werkgelegenheid.

Lees verder
2 oktober 2011

De ketting van solidariteit groeit!

Ketting van solidariteit groeitDe SP stond met een aantal leden zaterdagochtend 1 oktober op winkelcentrum Zuiderhout, s’middags was winkelcentrum Arkendonk aan de beurt om de ketting van protest tegen de bezuinigingsplannen van dit kabinet op de sociale werkvoorziening en uitkeringen van jongeren met een arbeidshandicap te laten groeien.

Lees verder
25 september 2011

SP is solidair met stakers bij WAVA!GO

Op 7 juli was er de aftrap van een landelijke estafettestaking, georganiseerd door de vakbond Abvakabo FNV. Samen met de lokale bedrijfsledengroep werd deze actie voorbereid en uitgevoerd om aandacht te vragen voor de gevolgen van de invoering van de Wet Werken naar Vermogen.

Lees verder
11 september 2011

EEN KETTING VAN SOLIDARITEIT

Onze afdeling stond op zaterdag 10 september in het centrum van Oosterhout in het kader van de landelijke actie ”armoede werkt niet”. Het kabinet Rutte heeft plannen om 60.000 banen in de sociale werkvoor ziening te schrappen en mensen met een arbeids beperking onder het minimumloon te laten werken.

Lees verder
25 maart 2011

NATIONALE BOOMFEESTDAG: SP PLANT BOMEN IN DE TEMPELIERSTRAAT

Woendag 23 maart was het nationale boomfeestdag, een initiatief, dat al sinds 1957 bestaat en er op gericht is met name kinderen de waarde en het belang van bomen in hun directe leefomgeving te laten inzien. Om deze reden worden er dus sinds 1957 op deze dag overal in Nederland bomen langs straten en pleinen en in bossen en parken geplant.

Lees verder
18 oktober 2010

Buurten op het Kanaleneiland

Zaterdag 16 oktober ging de SP op pad om de ZO-krant persoonlijk af te geven en een praatje te maken met de bewoners. O.a. in de Eggestraat en Gaffelstraat. De bewoners gaven aan dat ze het een fijne buurt vinden om in te wonen. Toch kan de inrichting van de woonerven verbeterd worden, want het oogt als een straat waar je vijftig kan rijden en dat gebeurt dan ook.

Lees verder

Pagina's

U bent hier