h

Nieuws, mei 2006

30 mei 2006

Vacature fractiemedewerker SP Breda

De Bredase SP heeft een vacature voor twee part-time fractiemedewerkers op basis van een vrijwilligersvergoeding.

Lees verder
29 mei 2006

SP Breda: verruim mogelijkheden huren buggy

Bij de gemeentelijke fietsenstalling op de Oude Vest kun je een buggy huren als je met de fiets de stad in gaat. Dit is handig als je kleine kinderen hebt; je hoeft niet achterop de fiets je kind én een buggy mee te sjouwen. Ik heb zelf regelmatig dankbaar gebruik gemaakt van deze service. Een paar weken geleden vertelde een vriendin me dat zij met de bus naar de stad was gegaan met haar dochtertje. Zij ging naar de fietsenstalling om een buggy te huren, omdat het anders te ver lopen was voor de kleine meid. Daar werd echter verteld dat ze alleen een buggy kon huren als ze een fiets zou stallen.

Lees verder
10 mei 2006

SP Breda feliciteert krakers Heilig Hartkerk met schadevergoeding

De krakers van de Heilig Hartkerk, die in december vorig jaar met grof geweld ontruimd is wegens vermeend brandgevaar, ontvangen een schikking van 15.000 euro van de gemeente. De krakers, die een rechtzaak hadden aangespannen tegen de gemeente, betreuren dat de gemeente weigert te erkennen dat men een foute inschatting van de situatie had gemaakt, zijn akkoord gegaan met de schikking. De Bredase SP heeft de krakers gefeliciteerd met dit resultaat.

Lees verder
4 mei 2006

geen zuur maar zoet - compensatie moet!

Zure bommen en 'Napoleon-snoepjes'. Onder het mom 'kijk eens hoe zoet het smaakt' voert de SP Breda zaterdag actie voor een daadwerkelijke compensatie voor de gedaalde koopkracht. Met het uitdelen van zure bommen en zuur smakende snoepjes protesteert de SP tegen de valse beloftes van het kabinet om in 2006 de koopkracht te verhogen.

Lees verder
2 mei 2006

Website compleet vernieuwd

De website van de SP in Breda is compleet vernieuwd.Vele pagina's zijn opgeschoond, vernieuwd en up-to-date gemaakt. Ook is er een RSS-feed voor onze nieuwsberichten. Zo hoef je nooit het laatste nieuws te missen!

Lees verder
2 mei 2006

Feestelijke 1 mei viering in Breda

Met een bezoek aan onze 'krasse knarren' (SP leden van 80 jaar en ouder), een optreden van het koor 'Tegen de Wind Mee' op de Grote Markt, een receptie en een punkfestival was de Dag van de Arbeid zeer geslaagd in Breda. Hieronder een paar sfeerfoto's. Zie ook het artikel in BN-De Stem over 1 mei, met een foto van de 87-jarige Dirk Renooij, socialist van het eerste uur en nog steeds actief (!) als folderaar.

Lees verder

U bent hier