h

Opening waterpark Slotbosse Toren: bekroning actievoeren

14 mei 2013

Opening waterpark Slotbosse Toren: bekroning actievoeren

Zaterdag 11 mei opende wethouder Jan Peters voor veel belangstellenden het waterpark.

Het is een mooi park geworden met veel gebruiksmogelijkheden. Hoe anders was de situatie in 2009, toen de gemeente een groot gedeelte van het park wilde opofferen voor een woonzorgvoorziening.

Slotbosse Toren Oosterhout
Tim de Meijer ( die later het eerste Oosterhoutse kinderlint je kreeg !) maakte met zijn handtekeningenactie heel wat los en de SP bracht een aantal wijkbewoners bij elkaar in een actiegroep. Deze kreeg alle steun van de Oosterhoutse SP-afdeling en fractie.
De handtekeningenactie werd uitgebreid en er werd toegewerkt naar een grote actiedag op 5 oktober 2009 waar leden van het College en de Raad achter schildersezels plaats namen.
Doel was om hen met eigen ogen te laten zien hoe mooi en belangrijk het gebied voor de wijkbewoners was. Ook waren er diverse stands en werd er een actielied gezongen.
Slotbosse Toren Oosterhout
Zie:slotbossetorenactie_groot_succes

De wethouder was nu zo sportief om Tim samen met de SP de eer te gunnen dat het park, weliswaar in een andere vorm, behouden is voor de wijkbewoners.
Het park is nog niet geheel af , volgens hem, maar dat zal binnen enkele maanden verder ingevuld gaan worden in overleg met de gebruikers.

We wensen alle bezoekers van het park veel kijk-en speelplezier . Natuurlijk is het vooral een prachtige plek om er van te genieten en om elkaar te ontmoeten.

SP Oosterhout 13 mei 2013

U bent hier