h

Campagne Nationaal Zorgfonds

8 september 2017

Campagne Nationaal Zorgfonds

Foto: SP

Het eigen risico naar 400 euro en ook de premie omhoog. Daar wordt over gesproken aan de formatietafel. Een belachelijk plan! En nogal gek, want voor de verkiezingen riepen CDA en ChristenUnie nog dat ze het eigen risico wilden verlagen met 100 euro. Maar de partijen kiezen er nu voor om de zorgverzekeraars te helpen. Zij vangen de winsten, wij vangen de boete.

ChristenUnie-leider Seegers liet niet lang geleden nog weten dat de ChristenUnie in de formatie een verlaging van het eigen risico wil regelen. En ook CDA-leider Buma pleitte daarvoor. 'Ik hoor heel veel ouderen die het eigen risico niet kunnen betalen. Dat moet omlaag. Dat moeten we samen solidair opbrengen.'

Van deze beloften lijkt dus niets over te blijven. Tijd om de heren te herinneren aan hun eigen woorden. Mail Gert-Jan Segers en Sybrand Buma om ze wakker te schudden. Want dit laten we niet gebeuren!

Mail het CDA en CU

Strijdbare groet,

Campagneteam Nationaal ZorgFonds

U bent hier