h

27-11-2017: nieuws uit de fractie van SP Oosterhout.

27 november 2017

27-11-2017: nieuws uit de fractie van SP Oosterhout.

Er speelt al enige tijd het nodige rond de SP-fractie hier in Oosterhout. Het lijkt erop dat mijn fractiegenoten voor zichzelf verdergaan, maar tot op heden is dit nog niet formeel bevestigd. 

Recentelijk heeft de ledenvergadering van de SP in Oosterhout het vertrouwen opgezegd in de andere fractieleden en haar steun voor mij uitgesproken. 

In tegenstelling tot wat er kortgeleden is geschreven in de lokale media, stop ik niet met mijn politieke activiteiten. Ik zal de raadsperiode gewoon afmaken als SP-raadslid. Gezien de ontstane situatie is het voor mij echter niet langer mogelijk om deel uit te maken van de coalitie.

Dit betekent dat er tot aan de raadsverkiezingen een SP-fractie in de gemeenteraad van Oosterhout zal zijn. De resterende maanden zal ik zoveel mogelijk het SP-geluid in de raad laten horen.

Daarna zal ik mij, samen met de andere leden, richten op het opnieuw op de kaart zetten van de SP in Oosterhout. Onze focus ligt hierbij op actief zijn in Oosterhout en meedoen aan landelijke acties van de SP. Met een sterke en actieve afdeling, zullen wij in de toekomst weer aan raadsverkiezingen kunnen deelnemen.

Met vriendelijke groet,

Mandy Barendregt

Raadslid SP Oosterhout

Reactie toevoegen

U bent hier