h

CAMPAGNE

10 juli 2012

CAMPAGNE

Op 19 augustus a.s. gaat de verkiezingscampagne officieel van start !
Onnodig te zeggen, dat het erop of eronder is. Nog nooit was de kans om de grootste partij van Nederland te worden zo groot en in het verlengde daarvan de kans om regeringsverantwoordelijkheid te gaan dragen.

Dit land staat voor een historische keuze: gaan we door met het neo-liberale afbraakbeleid of slaan we de richting in van een socialer Nederland.
Hoe meer mensen mee doen, des te te meer kiezers kunnen we bereiken en het het belang daarvan kan niet genoeg onderstreept worden.
Daarom wederom een oproep aan jullie allemaal: doe mee aan de campagne, draag je steentje bij om van deze veriezingen een succes te maken!
Wil je meedoen: laat dat even weten door een mailtje aan sp@oosterhout.nl of een telefoontje aan de voorzitter ( 06-52296102).

De voorbereidingen voor de campagne zijn al in volle gang.
Eind augustus willen we voor al onze campagnemederwerk(st)ers iets leuks organiseren, nader bericht daarover volgt.

We zitten vol plannen hoe we de campagne vorm gaan geven, maar ieder idee is natuurlijk welkom en we willen jullie daar ook bij betrekken.
Wie een voorstel heeft over campagne activiteiten: laat dat weten op genoemd mailadres of telefoonnummer.
De meest originele inzender zal worden beloond met een kunstwerk, vervaardigd door ons onvolprezen lid Hank in ’t Wout, die dit geheel belangeloos ter beschikking stelt.

Wij rekenen op jullie !!!

Kees Driesse, voorzitter

U bent hier