h

Anti TTIP demonstratie Amsterdam.

30 september 2016

Anti TTIP demonstratie Amsterdam.

Foto: SP

Anti TTIP! Demonstratie Amsterdam.

22 oktober a.s. zal er in Amsterdam een grote manifestatie gehouden worden tegen TTIP. Dit wordt onder andere georganiseerd door FNV, Milieudefensie en Greenpeace. SP Oosterhout steunt deze actie en zal ook aanwezig zijn bij deze demonstratie.

TTIP is een handelsverdrag tussen de Verenigde Staten en de EU, bedoeld om markten af te bakenen, de beweging van kapitaal en producten te versoepelen door middel van het gelijk trekken van standaarden en voorwaarden tussen beide partijen.

Ook wordt er een maatregel ingevoerd, die bedoelt zijn om investeringen veilig te stellen door middel van een systeem, waarbij drie partijen overlegen. Te weten, regeringen – bedrijven en het vrijhandelsinstituut, waarbij regeringen bedrijven moeten compenseren die ze schaden.

De demonstratie/manifestatie zal zijn op 22 oktober a.s. om 13.00 uur op het Daniel Jonas Meijerplein. (bij de dokwerker).

Verder, zie agenda.

Reactie toevoegen

U bent hier